Συνεχιζόμενη ανάπτυξη παρά τις αντιξοότητες

Ο Όμιλος Jumbo, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 09.12.2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στα γραφεία της ενέκρινε την διανομή μερίσματος € 0,23 (μικτού).
 

Η διοίκηση ενημέρωσε τους μετόχους κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση ότι παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν στην αγορά λιανικής στην Ελλάδα η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται καθώς οι πελάτες που επισκέπτονται το δίκτυο καταστημάτων της έχουν αυξηθεί κατά 8%.
 

Επίσης, η διοίκηση ανέφερε ότι τον Νοέμβριο εγκαινιάστηκε το νέο υπερκατάστημα στην πόλη Plovdiv της Βουλγαρίας συνολικής επιφάνειας 13,500τ.μ. όπου οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές λαμβάνοντας υπόψη ότι το κατάστημα βρίσκεται σε επαρχιακή πόλη της γειτονικής χώρας. Το δίκτυο του Ομίλου αποτελείται σήμερα από 45 καταστήματα εκ των οποίων τα 41 είναι στην Ελλάδα, τα 2 στην Κύπρο και τα 2 στη Βουλγαρία.
 

Η εταιρεία παρά το δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος με στόχο την λειτουργία ενός υπερκαταστήματος στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούνιος 2010) και πέντε νέων υπερκαταστημάτων μέσα στην επόμενη οικονομική χρήση (Ιούλιος 2010-Ιούνιος 2011). Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία αναμένεται για την επόμενη οικονομική χρήση να λειτουργήσει δύο ακόμα υπερκαταστήματα στην Βουλγαρία, ένα στην Κύπρο και δύο στην Ελλάδα.