Νέο JUMBO στο Λαύριο, Με ισχυρό θετικό πρόσημο οι πωλήσεις του Μαΐου

Παρά την προεκλογική αδράνεια στην αγορά οι πωλήσεις του 10μηνου που περιλαμβάνουν και τις πωλήσεις της Πασχαλινής περιόδου, παρέμειναν εντός του ετήσιου στόχου (0%-1%). Είναι ενθαρρυντικό ότι το κλίμα αβεβαιότητας που ακολούθησε μετά τα αποτελέσματα των εκλογών δεν επηρέασε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα καταστήματα Jumbo και οι πωλήσεις του Μαΐου σημειώνουν ισχυρή αύξηση ενισχύοντας την εκτίμηση της διοίκησης για επίτευξη του ετήσιου στόχου της.


Επίσης, πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο μισθωμένο υπερ-κατάστημα του Ομίλου στο Λαύριο φτάνοντας το συνολικό αριθμό των καταστημάτων του Ομίλου σε 57, εκ των οποίων 48 είναι στην Ελλάδα, 3 στην Κύπρο και 6 στη Βουλγαρία. Ο Όμιλος προχωρά στην ολοκλήρωση και λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος στην πόλη Russell της Βουλγαρίας εντός του Μαΐου.


Η Jumbo AEE θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα εννιαμήνου 2012 την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α. στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και της εταιρείας (www.jumbo.gr).