Σταθερή αύξηση πωλήσεων στο α’ τρίμηνο

H ποιότητα, οι χαμηλές τιμές και η πολύχρονη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης, ανταμείβονται
από τους καταναλωτές ακόμη και σε περιόδους μεγάλης οικονομικής στενότητας.

Ο Σεπτέμβριος είναι σημαντικός μήνας καθώς οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται στην αμέσως μετά τις θερινές διακοπές περίοδο, αντιστοιχούν στο 10% των ετήσιων πωλήσεων του Ομίλου. Οι καταναλωτές και τον Σεπτέμβριο εμπιστεύτηκαν τα JUMBO για τις προμήθειες της νέας σχολικής χρονιάς. Παρά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, κυρίως στην Ελλάδα οι πωλήσεις του Ομίλου JUMBO, στο πρώτο τρίμηνο της νέας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2012- Ιούνιος 2013) έφτασαν τα 123,97 εκατ. Ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά +2,84% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό για τη νέα οικονομική χρήση 2012-2013, στόχος είναι η αύξηση των πωλήσεων μεταξύ 0%-2%.

Ο Όμιλος JUMBO, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα, στην προσπάθεια να κρατά ενήμερους τους επενδυτές και μετόχους του ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα την πορεία του κύκλου εργασιών και την πορεία των επενδυτικών του δραστηριοτήτων.

Κατά το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ο Όμιλος λειτούργησε δύο νέα υπερκαταστήματα. Το ένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας συνολικής επιφάνειας 10 χιλιάδων τ.μ. και το δεύτερο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου συνολικής επιφάνειας 7,5 χιλιάδων τ.μ.

Σήμερα ο Όμιλος JUMBO διαθέτει ένα δίκτυο που αποτελείται από 60 καταστήματα εκ των οποίων τα 50 βρίσκονται στην Ελλάδα, τα 3 στην Κύπρο και τα 7 στη Βουλγαρία.

Επιπλέον 4 καταστήματα εκτιμάται ότι θα λειτουργήσουν ακόμα μέχρι το τέλος της χρήσης και συγκεκριμένα 3 στην Ελλάδα και 1 στη Βουλγαρία.