Μασκότ 2004

Η εταιρία JUMBO A.E.E έχει αναδειχθεί πλειοδότρια για την παραγωγή και το εμπόριο των παιχνιδιών της Μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ο Φοίβος και η Αθηνά προβλέπεται ότι θα ενισχύσουν τον κύκλο εργασιών της εταιρίας κατά τουλάχιστον 5 εκατ. euro από τη χονδρική πώλησή τους.
 

Το προαναφερθέν ποσό υπολογίζεται ότι θα ξεπεραστεί σε σημαντικό βαθμό ,μιας και η JUMBO A.E.E θα προωθήσει τα συγκεκριμένα προϊόντα και μέσω των 25 καταστημάτων που διαθέτει σήμερα και των νέων που θα ιδρύσει την επόμενη διετία. Ειδικότερα η διοίκηση της εταιρίας προσανατολίζεται στη δημιουργία « Ολυμπιακών γωνιών» σε όλα τα σημεία πώλησης.
 

Συνάμα, ενδέχεται η JUMBO A.E.E να εξασφαλίσει επιπλέον έσοδα από την πώληση της Αθηνάς και του Φοίβου και στην κυπριακή αγορά, βέβαια μέχρι στιγμής η σχετική άδεια από το «Αθήνα 2004» εκκρεμεί.
 

Επιπροσθέτως, τον προσεχή Ιούνιο η εταιρία θα παρουσιάσει επίσημα τη μασκότ στους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων (Coca Cola , Mc Donald ‘s, Δέλτα κ.α.), οι οποίοι ενδέχεται να ζητήσουν από τη JUMBO A.E.E να τους προμηθεύσει με σημαντικό αριθμό μασκότ.
 

Στο σημείο αυτό δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η εταιρία προκειμένου να ανταποκριθεί επιτυχώς στις αυξημένες ανάγκες της παραγωγής και εμπορίας της Μασκότ του 2004 έχει ήδη δημιουργήσει στην περιοχή των Οινοφύτων Αττικής υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, συναρμολόγησης και αποθήκευσης, έκτασης 30.000 τ.μ.
 

Τέλος, στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος η JUMBO A.E.E ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκτασή της στα Σκόπια με την ανέγερση πολυκαταστήματος παιχνιδιών, ειδών bebe και παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου συνολικού εμβαδού 10.000 τ.μ., ενώ η επένδυση αναμένεται να ανέλθει στα 3-4 εκ. euro. Τέλος όσον αφορά την εγχώρια αγορά η επεκτατική πολιτική της εταιρίας επικεντρώνεται στην περιφέρεια με τη δημιουργία ιδιόκτητων πολυκαταστημάτων σε μεγάλες πόλεις.