Δελτίο Τύπου Ενημέρωση Μετόχων για την Πορεία των Μεγεθών Α Εξαμήνου

Δελτίο Τύπου Ενημέρωση Μετόχων για την Πορεία των Μεγεθών Α Εξαμήνου
 

Ο όμιλος Jumbo, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι συμμετείχε σε συναντήσεις με επενδυτές (roadshow), στις 4 Φεβρουαρίου στη Φρανκφούρτη.
 

Στα πλαίσια των συναντήσεων, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος την εταιρείας παρουσίασε τις δραστηριότητες και τη στρατηγική του Ομίλου. H διοίκηση της εταιρείας αναφέρθηκε και στην πορεία των μεγεθών του ομίλου κατά το πρώτο εξάμηνο της παρούσας οικονομικής χρήσης (01/07/2008-31/12/2008). Ο όμιλος κατάφερε να επιτύχει αύξηση των πωλήσεων μεγαλύτερη του 15% σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο ενώ τα μετά φόρων κέρδη του Ομίλου αναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση 15% αντί της αρχικής εκτιμήσεως 12% στις αρχές Ιανουαρίου.
 

Ο Όμιλος έχοντας εξασφαλίσει εγκαίρως την χρηματοδότηση για το αναπτυξιακό του πρόγραμμα της επόμενης διετίας επιταχύνει τις επενδύσεις του στην Βουλγαρία όπου η παρουσία του είναι ιδιαίτερα επιτυχής.
 

Τα επίσημα αποτελέσματα της Εταιρείας και του Ομίλου για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής περιόδου θα ανακοινωθούν στις 26 Φεβρουαρίου μετά το τέλος της συνεδρίασης.
 

Η παρουσίαση του Ομίλου έχει αναρτηθεί τόσο στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου και στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.jumbo.gr.