Στο 3,5% ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων για το πρώτο τρίμηνο

Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος του 2011 ήταν 3 ακόμη δύσκολοι μήνες για τα οικονομικά της ελληνικής οικογένειας. Γι’ αυτό λοιπόν και οι Έλληνες καταναλωτές ψήφισαν με τα λιγοστά χρήματά τους, την άριστη σχέση ποιότητας και τιμών που προσφέρουν τα καταστήματα JUMBΟ.

Ο Όμιλος JUMBO, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα, στην προσπάθεια να κρατά ενήμερους τους επενδυτές και μετόχους του ανακοινώνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα την πορεία του κύκλου εργασιών.

Παρά την ιδιαίτερα δύσκολη , για όλους τους Έλληνες, οικονομική συγκυρία λόγω των μέτρων και των αλλεπάλληλων απεργιακών κινητοποιήσεων, οι πωλήσεις του Ομίλου JUMBO για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2011- Ιούνιος 2012) σημείωσαν αύξηση κατά 3,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Σημειώνεται ότι ο ετήσιος στόχος για τις πωλήσεις είναι μηδέν (0%) έως δύο (2%).

Η επίδοση αυτή οφείλεται τόσο στη στρατηγική τοποθέτηση του Ομίλου για επενδύσεις σε νέα καταστήματα κατά την περίοδο της κρίσης όσο και στην καλύτερη απόδοση των καταστημάτων σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά του ήδη υπάρχοντος δικτύου. Η Εταιρία παρακολουθεί συνεχώς τις ανάγκες των καταναλωτών και παραμένει συνεπής με το κοινό προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα ο Όμιλος διαθέτει ένα δίκτυο 54 καταστημάτων εκ των οποίων 45 είναι στην Ελλάδα, 3 στην Κύπρο και 6 στη Βουλγαρία.

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες ο Όμιλος θα προσθέσει δύο νέα καταστήματα στο δίκτυο της Ελλάδας ένα ενοικιαζόμενο στην περιοχή Γιαλού (Σπάτα) συνολικής επιφάνειας 9.000τ.μ και ένα ιδιόκτητο στην περιοχή των Γιαννιτσών επίσης συνολικής επιφάνειας 9.000τ.μ., ενώ δύο ακόμα καταστήματα θα ανοίξουν στη Βουλγαρία το πρώτο εξάμηνο του 2012.