Βραβευση απο τα In Business awards 2011 (επιχείρηση της χρονιάς στην Κύπρο)

 

H ποιότητα στην εξυπηρέτηση, η άριστη σχέση ανάμεσα στην τιμή και το προσφερόμενο προϊόν, η διαρκής αναζήτηση στη βελτίωση και την ανανέωση, είναι αξίες που οι καταναλωτές επιβραβεύουν καθημερινά, ψηφίζοντας με τα χρήματά τους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όποια χώρα δραστηριοποιείται ο Όμιλος καταστημάτων JUMBO.

 

Καλύτερη επιχείρηση της χρονιάς στην Κύπρο ανακηρύχθηκε ο Όμιλος καταστημάτων JUMBO, στην 4η συνεχόμενη διοργάνωση των ΙΝ Business Awards 2011.

 

Η βαθιά και ειλικρινής σχέση των JUMBO με το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, ξεκίνησε το 1991 με τη λειτουργία του πρώτου ενοικιαζόμενου καταστήματος της Jumbo trading Ltd στη Λευκωσία.

 

Τότε βασική δραστηριότητα των JUMBO ήταν το εμπόριο παιχνιδιών. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η εταιρεία διαθέτει στην Κύπρο ένα δίκτυο 3 σύγχρονων καταστημάτων όπου γονείς και παιδιά μπορούν να επιλέξουν από μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, ειδών bebe, σχολικών, εποχιακών προϊόντων καθώς και προϊόντων για το σπίτι κάθε μέρα σε δίκαιες τιμές.

 

Η Jumbo Τrading Ltd σήμερα απασχολεί 281 υπαλλήλους και ριζώνει στην Κυπριακή οικονομία αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές. Γι’ αυτό η εταιρεία διαθέτει ήδη 2 σύγχρονες αποθήκες στην Μεγαλόνησο.

 

Για τη χρονιά που έκλεισε στις 30/6/2011, η εταιρεία σημείωσε αύξηση εσόδων κατά 21,51% περίπου ενώ η καθαρή κερδοφορία της βελτιώθηκε κατά 11,51% περίπου.

 

H Jumbo trading Ltd αναγνωρίζοντας από νωρίς τις προκλήσεις που γεννήθηκαν από την παγκοσμίων διαστάσεων πρωτοφανή, χρηματοπιστωτική κρίση, όχι μόνο δεν επιβράδυνε αλλά αντιθέτως επιτάχυνε το επενδυτικό της έργο και συγκεκριμένα τη χρονιά που πέρασε λειτούργησε νέο ιδιόκτητο κατάστημα στη Λάρνακα συνολικής επιφάνειας 11.000 τ.μ. το οποίο αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας.

 

Η Jumbo Trading Ltd με το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ακόμα καταστήματος στην Πάφο συνολικής επιφάνειας 9.000τ.μ. για την επόμενη χρονιά παραμένει πιστή στο επενδυτικό της πρόγραμμα για συνεχή ανάπτυξη επιτυγχάνοντας σημαντικές οικονομίες μεγέθους.