Διοικητικά στελέχη

Ευάγγελος- Απόστολος Βακάκης- Πρόεδρος.
Είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική ανάπτυξη της Εταιρείας. Είναι επιχειρηματίας δεύτερης γενιάς με πολυετή πείρα στο χώρο. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και χρηματοοικονομική διοικητική στο Πανεπιστήμιο Warwick (Ηνωμ. Βασίλειο).


Ιωάννης Οικονόμου- Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι δικηγόρος με πολυετή πείρα στον κλάδο του εμπορικού δικαίου και ειδικότερα στον τομέα των επιχειρήσεων. Από το έτος 1995 είναι νομικός σύμβουλος της Εταιρίας


Ευάγγελος Παπαευαγγέλου – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Διαθέτει πολυετή πείρα στον κλάδο και είναι πρόεδρος των Ελλήνων Κατασκευαστών και Εμπόρων Παιχνιδιών. Είναι πτυχιούχος της Α.Β.Σ.Π Πειραιώς, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Κωνσταντίνα Ντεμίρη- Διευθύνουσα Σύμβουλος
Είναι υπεύθυνη λογιστηρίου στη Jumbo από το 2003. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία συνδέεται με το λογιστικό και φορολογικό τομέα διατελώντας επί 20ετίας υπεύθυνη λογιστηρίου σε Όμιλο εταιρειών που σχετίζεται με το λιανικό εμπόριο.


Τα παραπάνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πλαισιώνονται στην άσκηση της διευθύνσεως αυτής από μία σειρά έμπειρα στελέχη τα οποία κατά πλειοψηφία εργάζονται στην Εταιρεία πολλά χρόνια.


Συγκεκριμένα:


Τσιτσοπούλου Σοφία: Επικεφαλής του Τμήματος Μισθοδοσίας
Δαβέτα Θεοδώρα: Υπεύθυνη Ελέγχου Ταμείων όλων των καταστημάτων του Ομίλου.
Κρητικού Ελένη: Υπεύθυνη διακίνησης εμπορευμάτων στα καταστήματα του Ομίλου.
Ντεμίρη Κωσταντίνα : Προϊσταμένη Λογιστηρίου.
Καραμητσώλη Αμαλία: Υπεύθυνη τμήματος εξυπηρέτησης Μετόχων.
Πετρίδη Μάριο: Υπεύθυνο Υπευθύνων Καταστημάτων Επαρχίας του Ομίλου.
Τερζάκη Ιωάννα: Υπεύθυνη Εσωτερικού ελέγχου.
Tσιτσοπούλου Ελένη: Διευθύντρια Mηχανογράφησης.
Χατζηκυριάκου Χριστίνα: Υπεύθυνη Εμπορευματοποίησης.


Η ταχυδρομική διεύθυνση των διευθυντικών στελεχών, καθώς και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας είναι στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Κύπρου 9 & Ύδρας Τ.Κ 183 46.