Φθινόπωρο με ευχάριστες ειδήσεις από τα JUMBO

Ο Όμιλος JUMBO, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα, στην προσπάθειά του να κρατά διαρκώς ενήμερους τους μετόχους-συνεταίρους του, ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης 2013/2014 θα δημοσιευθούν στις 25.09.2014 μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α. στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και της εταιρείας (www.jumbo.gr).

Όσον αφορά την νέα οικονομική χρήση (Ιούλιος 2014 - Ιούνιος 2015), ο Όμιλος ξεκίνησε με την λειτουργία ενός νέου ιδιόκτητου καταστήματος στον Ίασμο (9.000 τ.μ.) ενώ εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των καταναλωτών στην επανεκκίνηση του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματος του Ομίλου, στον Πειραιά.

Ο Όμιλος κατά την παρούσα οικονομική χρήση θα συνεχίσει την επέκτασή του με άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων ενώ παράλληλα συνεχίζεται η αναβάθμιση των παλαιών καταστημάτων όπως είχε προαναγγελθεί.

Οι πρώτοι δύο μήνες, Ιούλιος και Αύγουστος, της νέας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2014- Ιούνιος 2015), ξεκίνησαν δυναμικά με τις πωλήσεις να σημειώνουν αύξηση άνω του 10%.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό για τη νέα οικονομική χρήση 2014-2015, ο στόχος που έχει θέσει η διοίκηση είναι η αύξηση των πωλήσεων μεταξύ 4% και 6% για το σύνολο του χρόνου.