Διοικητικό συμβούλιο

Απόστολος-Ευάγγελος Βακάκης του Γεωργίου Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Έτος γέννησης: 1954
Είναι επιχειρηματίας δεύτερης γενιάς με πολυετή πείρα στο χώρο της λιανικής και της χοντρικής πώλησης παιχνιδιών και συναφών ειδών. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και χρηματοοικονομική διοικητική στο Πανεπιστήμιο του Warwick (Ηνωμένο Βασίλειο).
Ο κος Απόστολος-Ευάγγελος Βακάκης διαθέτει μοναδικές γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο στο οποίο που δραστηριοποιείται η Εταιρεία. Συμβάλλει καθοριστικά στη στρατηγική της Εταιρείας. Επιπλέον, πληροί όλα τα κριτήρια σύμφωνα με την εγκεκριμένη Πολιτική Καταλληλότητας της Εταιρείας. Διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Δημήτριος Κεραμεύς του Κωνσταντίνου, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Έτος γέννησης: 1977
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ludwig-Maximilians του Μονάχου, Γερμανία (2001), με μεταπτυχιακές σπουδές (LL.M.) στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York University), Η.Π.Α. (2002) με εξειδίκευση στο εταιρικό και το ναυτικό δίκαιο.
Διαθέτει περισσότερα από είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Εργάστηκε δύο χρόνια ως δικηγόρος σε δικηγορικό γραφείο στη Νέα Υόρκη, Η.Π.Α., στο τμήμα εμπορικού δικαίου εκπροσωπώντας επιχειρήσεις σε συγχωνεύσεις, εξαγορές, κοινοπραξίες και χρηματοδοτήσεις, καθώς και σε ζητήματα εποπτείας και συμμόρφωσης με τους κανόνες της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC). Εργάστηκε επίσης δύο χρόνια σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Ελλάδα. Από το 2008, εργάζεται ως εταίρος-διαχειριστής της «Κεραμεύς & Συνεταίροι Δικηγορική Εταιρεία». Επικεντρώνεται στους τομείς του εμπορικού και εταιρικού δικαίου, ναυτιλιακού δικαίου, δικαίου των συγχωνεύσεων, εξαγορών και κοινοπραξιών, τραπεζικού δικαίου, καθώς και στις αποκρατικοποιήσεις, εκπροσωπώντας ημεδαπές και αλλοδαπές εταιρείες στη διαπραγμάτευση επιχειρηματικών συναλλαγών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2007 και δικηγόρος Νέας Υόρκης από το 2002. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Είναι ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εισηγμένης εταιρείας «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΚΕ» και της επιτροπής αποδοχών αυτής. Είναι επίσης μέλος διοικητικών συμβουλίων μη εισηγμένων Ελληνικών εταιρειών.
Ο κος Δημήτριος Κεραμεύς διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Κωνσταντίνα Ντεμίρη του Σταύρου Εκτελεστικό Μέλος, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας
Έτος γέννησης: 1958
Η Κωνσταντίνα Ντεμίρη είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας από το 2016. Πριν από την εκλογή της, ήταν Οικονομική Διευθύντρια της Εταιρείας από το 2003. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία και η τεχνογνωσία της αφορούν τη λογιστική, τη χρηματοοικονομική αναφορά και τη φορολογία, γνώσεις που συμβάλλουν καθοριστικά στην καθημερινή λειτουργία και διεύθυνση της Εταιρείας. Πριν από την ένταξή της στην Jumbo, η Κωνσταντίνα Ντεμίρη εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια ως οικονομικός ελεγκτής σε ένα από τα μεγαλύτερα super market στην Ελλάδα.
Η κα Κωνσταντίνα Ντεμίρη είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2016. Είναι η κατ’ εξοχήν αρμόδια για την υλοποίηση της στρατηγικής της Εταιρείας. Διαθέτει μοναδικές γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται η Εταιρεία. Επίσης διαθέτει τις κατάλληλες δεξιότητες, ήθος, φήμη, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική της κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων της. Τέλος, μέχρι σήμερα, λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις που είναι συμβατές με τις αξίες της Εταιρείας.

Πόλυς Πολυκάρπου του Ανδρέου Εκτελεστικό Μέλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρείας
Έτος γέννησης: 1978
Από το 2022, ο Πόλυς Πολυκάρπου είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος, Treasurer και συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της στρατηγικής της Εταιρείας. Διαθέτει 20 έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης σε θέματα χρηματοοικονομικής και επιχειρηματικής ανάλυσης, με υψηλή κατάταξη σε λίστες θεσμικών επενδυτών διεθνούς κύρους. Με πάθος και συνεχή αφοσίωση στην ανάλυση στρατηγικής επιχειρήσεων και στην αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών, έχει αναπτύξει εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας. Το 2012 συνίδρυσε τον πρώτο ανεξάρτητο πάροχο έρευνας στην ελληνική/κυπριακή αγορά. Στο παρελθόν διετέλεσε Οικονομικός Αναλυτής στη Citi Investment Research (2005-09), Αντιπρόεδρος της Deutsche Bank Global Markets (2010-12), Αναπληρωτής Διευθυντής Έρευνας στην Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και Στέλεχος Πωλήσεων Θεσμικών Μετοχών στην ΚΑΠΠΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (MSc) στη Διεθνή Χρηματοοικονομική και Επενδυτική Τραπεζική του ICMA (Henley Business School, 2003) και πτυχίου σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών (Bachelor with First Class Honors) από το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι (2002). Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας (1997).
Ο κος Πόλυς Πολυκάρπου διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Από την μέχρι σήμερα ενασχόλησή του με τις υποθέσεις της Εταιρείας, διαπιστώθηκε ότι συνέβαλε στην ανάπτυξη της Εταιρείας, υπηρετώντας τις εταιρικές αξίες και τα μακροχρόνια συμφέροντα της αυτής.

Σοφία Βακάκη του Απόστολου Ευάγγελου, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Έτος γέννησης: 1987
Η Σοφία Βακάκη είναι πτυχιούχος λογιστικής και χρηματοοικονομικών του Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο και έλαβε MS Σπουδών Τουριστικής Βιομηχανίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Εργάστηκε στη Grant Thornton International LTD, ενώ από το 2012 εργάζεται στην Jumbo αρχικά στο Τμήμα Εμπορευματοποίησης της Εταιρείας με ευθύνη όλων των καταστημάτων της μητρικής και των θυγατρικών εταιρειών στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο, στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στη συνέχεια ως Υπεύθυνη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Marketing.
Η κα Σοφία Βακάκη διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική της κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων της. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο τομέα του λιανικού εμπορίου και έχει μέχρι σήμερα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της Εταιρείας.

Νικόλαος Βελισσαρίου του Ιωάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Έτος γέννησης: 1969
Ο κος Νικόλαος Βελισσαρίου είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (1988). Πτυχιούχος BSc σε Engeneering & Management από το University of Manchester και κατέχει MBA από το Manchester Business School. Το 1996 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως επενδυτικός σύμβουλος στην Telesis ΑΧΕΠΕΥ μέχρι την εξαγορά της από την EFG Eurobank Ergasias, όπου διατέλεσε Senior Director και Διευθυντής του τμήματος ιδιωτών πελατών. Στη συνέχεια ήταν εκ των συνιδρυτών της VAL Advisors ΑΕΠΕΥ, εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για διαχείριση περιουσίας. Διαθέτει επαρκή γνώση στον τομέα δραστηριότητας της Εταιρείας, καθόσον έχει διατελέσει διαχειριστής λιανικών δικτύων στον όμιλο Eurobank για μία δεκαετία.
Ο κος Νικόλαος Βελισσαρίου διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με την ελεγκτική διαδικασία των οικονομικών καταστάσεων και μέχρι σήμερα έχει συμβάλει σημαντικά στην παρακολούθηση της στρατηγικής της Εταιρείας και την υλοποίησή της.

Ευανθία Ανδριανού του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου 
Έτος γέννησης: 1970
Η κα Ευανθία Ανδριανού είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου (Pierce) (1987). Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και κατέχει MBA από το Kellogg Graduate School of Management.
Το 1992 ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως auditor στην PwC, από το 1998 έως το 2014 εργάστηκε ως στέλεχος Επενδυτικής Τραπεζικής στην Telesis ΑΧΕΠΕΥ, στην Accentis Corporate Finance και στην EFG Telesis Finance, όπου διατέλεσε Διευθύντρια του τμήματος Επενδυτικής Τραπεζικής. Από το 2014 απασχολείται αποκλειστικά ως διαχειρίστρια κεφαλαίων στο χώρου του Private Equity, εκ των συνιδρυτών των επενδυτικών κεφαλαίων SouthBridge Europe Mezzanine, τα οποία επενδύουν σε αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες. Κατέχει μη εκτελεστική θέση μέλους Δ.Σ. σε εταιρείες του χαρτοφυλακίου της SouthBridge Europe Mezzanine και αποτελεί ιδρυτικό μέλος και μέτοχο της SouthBridge Advisors ΑΕΔΟΕΕ. Διαθέτει επαρκή γνώση στον χώρο των επιχειρήσεων και στον τομέα δραστηριότητας της Εταιρείας, έχοντας αξιολογήσει και πραγματοποιήσει επενδύσεις στον χώρο των οργανωμένων δικτύων λιανικής.
Η κα Ευανθία Ανδριανού διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική της κρίση. Έχει σημαντικές γνώσεις και εμπειρία στον τομέα δραστηριότητας της Εταιρείας ενώ μέχρι σήμερα λόγω της συμμετοχής της στην Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας έχει συμβάλει σημαντικά στο έργο της εν λόγω Επιτροπής.

Φώτιος Τζίγκος του Αθανασίου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου 
Έτος γέννησης: 1959
Ο κος Φώτιος Τζίγκος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1981). Μετά από μια σταθερή καριέρα άνω των πέντε (5) ετών ως επικεφαλής λογιστικής και φορολογικού διευθυντή πολυεθνικής εταιρείας, το 1988 υπήρξε συνιδρυτής μιας ελληνικής εταιρείας με δραστηριότητα τις φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες (ΤΖΙΓΚΟΣ Ι ΜΠΑΝΤΡΑΣ Λογιστικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες Α.Ε). Διατηρεί πρωταρχική ευθύνη για λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες στη λιανική, οικονομική και ναυτιλιακή βιομηχανία και ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες σχετικά με τη φορολογική νομοθεσία και τη συμμόρφωση. Διαθέτει επαρκή γνώση στον τομέα δραστηριότητας της Εταιρείας, διότι επί σειρά ετών είναι λογιστικός και φοροτεχνικός σύμβουλος σε πολλές εμπορικές ανώνυμες εταιρείες. Επίσης διαθέτει επαρκή γνώση στην ελεγκτική, διότι έχει διατελέσει επί σειρά ετών ελεγκτής σε ανώνυμες εταιρείες, που δεν υπάγονται στο Μέρος Β άρθρο 2 υποπαράγραφος Α1 του Ν. 4336/2015.
Ο κος Φώτιος Τζίγκος διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με την ελεγκτική διαδικασία των οικονομικών καταστάσεων.

Μάριος Λασανιάνος του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου 
Έτος γέννησης: 1974
Ο κ. Λασανιάνος είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής μέλος του Σώματος Ορκωτών Λογιστών, Fellow ACCA (μέλος του Association of Certified Chartered Accountants) και πιστοποιημένος ελεγκτής κατά της απάτης (CFE - μέλος του Association of Certified Fraud Examiners και του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης). Στο διάστημα 1998 - 2018 εργάστηκε ως ορκωτός ελεγκτής και σύμβουλος επιχειρήσεων στην Grant Thornton Ελλάδος όπου και ηγήθηκε πολυάριθμων έργων σε υπηρεσίες διασφάλισης (εσωτερικοί εξωτερικοί έλεγχοι), υπηρεσίες συνδιαλλαγής (Transactional Advisory) και υπηρεσίες Forensics σε εισηγμένες, ιδιωτικές και πολυεθνικές οντότητες. Παράλληλα εκπροσώπησε την Grant Thornton Ελλάδος σε διεθνείς επιτροπές του δικτύου της Grant Thornton International με σκοπό την ενίσχυση της ποιότητας του ελέγχου διεθνώς στις κατά τόπου φίρμες.
Για το διάστημα 2018 - 2021 εργάστηκε ως Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλες εταιρείες λιανικού και χονδρικού εμπορίου. Από τον Οκτώβριο 2022 έχει αναλάβει Διευθυντής των Υπηρεσιών Συνδιαλλαγής (Transaction Advisory Services) στην Baker Tilly Business Consulting ΑΕ μέλος του διεθνούς δικτύου της Baker Tilly International. Τέλος είναι Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ και μέλος της ελεγκτικής επιτροπής στην εταιρεία Jumbo Α.Ε.
Ο κος Μάριος Λασανιάνος διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις και μέχρι σήμερα έχει συμβάλει σημαντικά στο έργο της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας.

Σάββας Κάουρας του Αντωνίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου 
Έτος γέννησης: 1978
Ο Σάββας Κάουρας υπήρξε Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής μέλος του Σώματος Ορκωτών Λογιστών. Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε Ναυτιλιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στο διάστημα 2005 - 2014 εργάστηκε ως ελεγκτής και σύμβουλος επιχειρήσεων στην Grant Thornton Ελλάδος και RSM Greece. Κατά την διάρκεια της καριέρας του ήταν υπεύθυνος πολυάριθμων έργων στον τομέα των τακτικών και φορολογικών σε ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες. Από το 2014 έως σήμερα είναι επικεφαλής στο Οικονομικό τμήμα ναυτιλιακού ομίλου στην Ελλάδα με παρουσία στο εξωτερικό.
Ο κος Σάββας Κάουρας διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στην ελεγκτική και την λογιστική και από την εκλογή του ως μέλος Διοικητικού Συμβουλίου το 2022 μέχρι σήμερα έχει συμβάλει σημαντικά στην παρακολούθηση της στρατηγικής της Εταιρείας και την υλοποίησή της εποπτεύοντας τα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Χαράλαμπος Πανδής του Νικολάου , Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Έτος γέννησης: 1967
Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Πανδής είναι πολιτικός μηχανικός με ισχυρό ιστορικό στους τομείς των κατασκευών και των ακινήτων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Εξειδικεύεται στη διαχείριση ανάπτυξης, περιουσιακών στοιχείων, έργων και κατασκευών στην Ελλάδα από το 1992, καθώς και στη Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, Βουλγαρία από το 2005. Έχει εκτελέσει τοπικές και διασυνοριακές συναλλαγές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ο κ. Μπάμπης Πανδής είναι απόφοιτος του MIT (1992), MRICS (2013) και από το 2022 είναι στο Δημόσιο Μητρώο Πιστοποιημένων Προσώπων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Το 1990 πήρε το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κατακτώντας την 1η θέση στις πανελλαδικές εξετάσεις και αποφοιτώντας με άριστα και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 1990. Είναι μέλος του Συμβουλίου Αποφοίτων του ΜΙΤ από το 2021.
Συνίδρυσε τον Όμιλο Bluehouse το 2005 και είναι Εκτελεστικός Διευθυντής, κυρίως υπεύθυνος για τις δραστηριότητες ανάπτυξης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Η Bluehouse είναι μια εταιρεία επενδύσεων, ανάπτυξης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων σε ακίνητα που δραστηριοποιείται στην Κεντρική-Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ο κος Χαράλαμπος Πανδής διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική του κρίση ενώ διαθέτει επάρκεια χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα των επιχειρήσεων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο λιανικής.

Αργυρώ Αθανασίου του Αθανασίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Έτος γέννησης: 1960
Η Ηρω Αθανασιου είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας (Pierce & Deree), και κατέχει MSc στα Οικονομικά από το London School of Economics. Εργάστηκε για 32 χρόνια στην Unilever, στην Ελλάδα, αλλά και σε περιφερειακούς και παγκόσμιους ρόλους στο Marketing, Customer Development, και Γενική Διεύθυνση. Έχει εμπειρία σε αγορές όπως Foods, Beverages, Ice Cream, Home Care, και Personal Care.
Το 2008 μεταφέρθηκε στα Κεντρικά της Unilever έχοντας τον ρόλο του Executive Vice President στο Global Executive Board of Unilever Food SOLUTION. Είχε την ευθύνη για τα operations στην Κεντρική και Λατινική Αμερική, την Νότια και Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία, Ισραήλ και Τουρκία.
Το 2013 γύρισε στην Ελλάδα, σαν Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος της Unilever Ελλάδας & Κύπρου, ενώ συμμετείχε σαν Executive Vice President στο European Leadership team.
Στην περίοδο 2013 - 2017 ήταν μέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ, και στα ΔΣ του Ελληνο- Ολλανδικού Συνδέσμου, του ΙΟΒΕ, και άλλων συνδέσμων όπως, ΕΕΔΕ, ΣΕΕΤ, κ.α.
Συγχρόνως διετέλεσε ως Independent Non Executive Director, στην Τράπεζα Πειραιως και στον Όμιλο των εταιρειών ΤΙΤΑΝ. Στην Τράπεζα Πειραιώς υπήρξε μέλος της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων καθώς και της Επιτροπής Ρίσκου. Στον ΤΙΤΑΝ υπήρξε Πρόεδρος της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων, και μέλος της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης.
Από το 2018 και μέχρι το 2022, διετέλεσε ως Independent Non Executive Director της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας - Υπερταμείο, και Πρόεδρος η μέλος πολλών Επιτροπών όπως, Επιτροπή Ελέγχου, Επιτροπή Εταιρικής Διακυβέρνησης, Επιτροπή Υποψηφιοτήτων, Επιτροπή Ρίσκου, Επιτροπή Επενδύσεων.
Σήμερα κατέχει την θέση του Independent Non Executive Director στα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier, και είναι μέλος των αντίστοιχων Επιτροπών Ελέγχου και Ρίσκου.
Επίσης, συμμετέχει σαν Independent Non Executive Director στη εταιρεία Symbeeosis, μια start up εταιρεία στον χώρο των οργανικών προϊόντων βιώσιμης καλλιέργειας. Συγχρόνως είναι Chair στο Global Alumni Board of American College of Greece.
Η κα Αργυρώ Αθανασίου διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική της κρίση. Έχει σημαντικές γνώσεις και εμπειρία στον τομέα δραστηριοποίησης της Εταιρείας και των επιχειρήσεων.


Ευθυμία Δελή του Πανάγου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Έτος γέννησης: 1969
Η Έφη Δελή διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στον τραπεζικό κλάδο, τις υπηρεσίες χρηματοοικονομικών συμβούλων και τον χώρο του τουρισμού & περιουσίας ακινήτων.
Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε τραπεζικά ιδρύματα στην Ελλάδα, όπως η Εθνική Τράπεζα, η Εγνατία Τράπεζα, η Marfin Popular Bank, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η T-Bank, ενώ έχει επίσης εργαστεί στη διεθνή εταιρεία συμβούλων Andersen Consulting στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος διοίκησης σε κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει συμμετάσχει σε διοικητικά συμβούλια και επιτροπές ΔΣ σε διάφορους οργανισμούς όπως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου (Supervisory Board) της ΙCAP ως Οργανισμού Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας εποπτευόμενου από την ESMA, μη- εκτελεστικό μέλος ΔΣ στην Attica Bank, εκτελεστικό μέλος ΔΣ στην Τ-Bank, και μη-εκτελεστικό μέλος ΔΣ στο Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Από τον Ιανουάριο 2021 εκπροσωπεί το ΤΧΣ ως Μη-Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ της Τράπεζας Eurobank.
Η Έφη Δελή κατέχει Πτυχίο με τιμητική διάκριση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Στατιστική, καθώς και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το London School of Economics.
Η κα Ευθυμία Δελή διαθέτει επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων, ήθους, φήμης, διακρίνεται για την ακεραιότητα και αντικειμενική της κρίση. Έχει σημαντικές γνώσεις και εμπειρία στον τομέα δραστηριοποίησης της Εταιρείας και των επιχειρήσεων.


 
Λειτουργία και αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το ισχύον κωδικοποιημένο Καταστατικό.