Διοικητικό συμβούλιο

 
Α. Τέσσερα (4) Εκτελεστικά μέλη:
 
Ευάγγελος- Απόστολος Βακάκης- Πρόεδρος
Είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική ανάπτυξη της Εταιρίας. Είναι επιχειρηματίας δεύτερης γενιάς με πολυετή πείρα στο χώρο. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και χρηματοοικονομική διοικητική στο Πανεπιστήμιο Warwick (Ηνωμ. Βασίλειο).
 
Δημήτρης Κεραμεύς – Αντιπρόεδρος
Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Μονάχου και του New York University στη Νέα Υόρκη (LLM). Εργάστηκε ως δικηγόρος σε δικηγορικό γραφείο στη Νέα Υόρκη και σε ναυτιλιακή εταιρεία. Από το 2008 εργάζεται ως εταίρος διαχειριστής της δικηγορικής εταιρείας Κεραμεύς & Συνεταίροι. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς του εμπορικού, του εταιρικού και του ναυτιλιακού δικαίου. Είναι δικηγόρος Αθηνών και Νέας Υόρκης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Είναι ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εισηγμένης «ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΚΕ» και της επιτροπής αποδοχών αυτής. Είναι επίσης μέλος διοικητικών συμβουλίων μη εισηγμένων Ελληνικών εταιρειών.


Κωνσταντίνα Ντεμίρη - Διευθύνουσα Σύμβουλος
Είναι υπεύθυνη λογιστηρίου στη Jumbo από το 2003. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία συνδέεται με το λογιστικό και φορολογικό τομέα διατελώντας επί 20ετίας υπεύθυνη λογιστηρίου σε Όμιλο εταιρειών που σχετίζεται με το λιανικό εμπόριο.
 
Σοφία Βακάκη- Εκτελεστικό Μέλος
Είναι πτυχιούχος λογιστικής και χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο και έλαβε MS Σπουδών Τουριστικής Βιομηχανίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Εργάστηκε στη Grant Thornton International LTD, ενώ από το 2012 εργαζόταν στην JUMBO A.E.E. στο τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου και ως Προϊσταμένη στο Τμήμα Εμπορευματοποίησης της Εταιρείας με ευθύνη όλων των καταστημάτων της μητρικής και των θυγατρικών εταιρειών στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο.

 
Β.  Τρία (3) ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη:
 
Νικόλαος Βελισσαρίου- Μέλος Δ.Σ. (Ανεξάρτητο Μη - Εκτελεστικό Μέλος)
Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (1988). Πτυχιούχος BSc σε Engeneering & Management από το University of Manchester και MBA από το Manchester Business School. Το 1996 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως επενδυτικός σύμβουλος στην Telesis ΑΧΕΠΕΥ μέχρι την εξαγορά της από της από την EFG Eurobank Ergasias, όπου διατέλεσε Senior Director και Διευθυντής του τμήματος ιδιωτών πελατών. Στη συνέχεια ήταν εκ των συνιδρυτών της VAL Advisors ΑΕΠΕΥ, εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για διαχείριση περιουσίας.

Γεώργιος Κατσαρός - Μέλος Δ.Σ. (Ανεξάρτητο Μη - Εκτελεστικό Μέλος)

Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιομηχανική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Sussex (Ηνωμ. Βασίλειο) και ΜΒΑ από το INSEAD (Γαλλία). Η επαγγελματική του σταδιοδρομία συνδέεται με τον τραπεζικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2003 εργάζεται ως Σύμβουλος Διοίκησης στην «Eurobank Ergasias Α.Ε.». Είναι ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος της εισηγμένης εταιρείας με την επωνυμία «Σίδμα Α.Ε.» καθώς και στην εταιρεία ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ.

Φώτιος Τζίγκος - Μέλος Δ.Σ. (Ανεξάρτητο Μη - Εκτελεστικό Μέλος)

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1981). Μετά από μια σταθερή καριέρα άνω των πέντε ετών ως επικεφαλής λογιστικής και φορολογικού διευθυντή πολυεθνικής εταιρείας, το 1988 υπήρξε συνιδρυτής μιας νέας ελληνικής εταιρείας με δραστηριότητα τις φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες (ΤΖΙΓΚΟΣ Ι ΜΠΑΝΤΡΑΣ Λογιστικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες Α.Ε). Διατηρεί πρωταρχική ευθύνη για λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες στη λιανική, οικονομική και ναυτιλιακή βιομηχανία και ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες σχετικά με τη φορολογική νομοθεσία και τη συμμόρφωση.
 

 
Λειτουργία και αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το ισχύον κωδικοποιημένο Καταστατικό.