Διευθυντικά Στελέχη

Χατζηκυριάκου Χριστίνα– Εμπορική Διευθύντρια Ομίλου
Γεννήθηκε το 1964. Ηγετικό στέλεχος του Ομίλου από το 1994 είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και εφαρμογή εμπορικών στρατηγικών σύμφωνα με τους εταιρικούς στόχους καθώς για την ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου καταστημάτων του Ομίλου.

Θεμελής Ελευθέριος-Υπεύθυνος Οικονομικών Υπηρεσιών
Γεννήθηκε το 1978. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει τον τίτλο του Ορκωτού Ελεγκτή από το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών Ελλάδος. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2021 ενώ συνολικά, διαθέτει επαγγελματική εμπειρία περίπου 20 ετών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον τραπεζικό χώρο, υπήρξε Ορκωτός Ελεγκτής - Σύμβουλος Επιχειρήσεων για σχεδόν 15 έτη σε μεγάλη ελεγκτική εταιρεία και κατείχε για 2,5 έτη την θέση του Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλη εταιρεία στον κλάδο των τροφίμων.

Μπότσαρη Κωνσταντίνα-Υπεύθυνη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού
Γεννήθηκε το 1996, κατέχει πτυχίο Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (LLB) και επιμορφώσεις στο εργατικό δίκαιο και τη διοίκηση ανθρώπινων πόρων. Εργάστηκε ως δικηγόρος σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και πλέον αξιοποιεί τις γνώσεις της στο εργατικό δίκαιο ως επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Τσιτσοπούλου Ελένη– Διευθύντρια Πληροφοριακών Συστημάτων
Γεννήθηκε το 1959. Με σπουδές στον προγραμματισμό στο San Mateo College και στην Control Data, ξεκίνησε ως προγραμματίστρια – αναλύτρια στην Ελληνική εταιρεία El-Greco ενώ από το 1994 εργάζεται ως ΙΤ Μanager στον όμιλο JUMBO.

Ανδριανόπουλος Στυλιανός -Υπεύθυνος Διεύθυνσης Αποθηκών Ομίλου
Γεννήθηκε το 1968. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1992, στα Logistics διάφορων εταιρειών του βιομηχανικού κλάδου. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2005, αρχικά ως Υπεύθυνος Κέντρου Διανομής και από τον Ιούλιο του 2006 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Υπευθύνου Διεύθυνσης Αποθηκών Ομίλου.

Δίκαιος Ανδρέας - Logistic Manager E-Commerse
Γεννήθηκε το 1993. Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον κατασκευαστικό κλάδο. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2021 ως Logistic Manager E-Commerse.

Οικονόμου Παρασκευή– Υπεύθυνη Νομικού Τμήματος
Γεννήθηκε το 1991 κατέχει πτυχίο Νομικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (LLB) και μεταπτυχιακό τίτλο από το University of Amsterdam (LLM) και από το ALBA (MSc). Εργάστηκε ως δικηγόρος σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας καθώς και ως νομικός σύμβουλος σε διεθνή επενδυτικό όμιλο εταιριών. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς του εμπορικού και του εταιρικού δικαίου. Είναι δικηγόρος Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Τερζάκη Ιωάννα – Υπεύθυνη Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου
Γεννήθηκε το 1975 κατέχει Diploma in Management studies από το οικονομικό κολλέγιο Αθηνών "BCA". Διαθέτει πολυετή λογιστική εμπειρία. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2000 στην αρχή στην Οικονομική Διεύθυνση και μετέπειτα ως Υπεύθυνη Εσωτερικού ελέγχου της Jumbo.

Χειμάρα Στέλλα – Υπεύθυνη Μονάδας Διαχείρισης Κινδύνου
Γεννήθηκε το 1964. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Διαθέτει πολυετή λογιστική εμπειρία ενώ εργάστηκε ως Υπεύθυνη Λογιστηρίου σε μεγάλη εταιρεία στον κλάδο των τροφίμων. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2007 στην Οικονομική Διεύθυνση και μετέπειτα ως Υπεύθυνη Μονάδας Διαχείρισης Κινδύνων.

Καραμητσόλη Αμαλία – Υπεύθυνη Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης
Γεννήθηκε το 1978. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χρηματιστηριακό κλάδο. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2007 ως Υπεύθυνη Μονάδας Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων.